Wedding Tips

bjelke logo

Bjelke Crezee

Op zoek naar een lieve fotograaf  met oog voor detail die zo onopvallend mogelijk jullie mooiste momenten vast legt? Bjelke werkt sinds haar fotografie opleiding met veel plezier als fotograaf, maakt mooie heldere foto’s en is jullie heel graag van dienst!

Brisked

Wil jij een top bruiloft met prachtige gehuurde en gepersonaliseerde styling? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres! Brisked verkoopt en verhuurd juweeltjes die prachtig passen als decor voor jouw mooie dag!

De bruiloftblogger

Kim is weddingplanner geweest en bovenal gek op de liefde en bruiloften. Op haar toffe trouwblog voorziet ze je van inspiratie en van de laatste trends, heel erg leuk om te lezen.

 

          

Tres jolie Visagie

Nog op zoek naar een visagist en haarstylist? Zoek niet verder, Joselien van Tres Jolie Visagie is je heel graag van dienst. Joselien is zeer goed in haar werk en zorgt ervoor dat jij prachtig zult stralen op je mooie dag.

             

Lindi Melse

Voor mooie handgemaakte stempels moet je bij Lindi Melse zijn! Zij is artist en kan een prachtige stempel maken van jouw ontwerp, bijvoorbeeld jullie logo of namen.

Rebel_klein

Rebel by Concept

Uniek concept wat eigentijds en bijzonder is. Of je nu opzoek bent naar een weddingplanner of naar iemand die de complete design en styling van jullie bruiloft regelt: RebelbyConcept helpt je graag

Stijlvolle trouwkaarten

Zijn jullie op zoek naar Stijlvolle klassieke trouwkaarten, kijk dan op deze site.
Wat het extra bijzonder maakt: ook save the date-, verlovings- en menukaarten in dezelfde stijl!

logo12

Wedspriration

Jo-Anne van Wedspiration heeft al heel veel ervaring op het gebied van bruiloften en dat is terug te lezen. Voor je dagelijkse portie creatieve inspiratie is haar blog absoluut een aanrader!

?>