Over Weddingwinkel

In april 2014 was het zo ver: Weddingwinkel opende haar online deuren! Al vrij snel bleken vooral de zakdoekjes ‘for your happy tears’ een echte hit, die waren toen in 2014 nog nergens anders in Nederland te verkrijgen. Nu, een heel aantal jaar verder is de shop al meerdere keren uitgebreid, aangepast, vernieuwd en heeft ze een doorstart gemaakt, maar de zakdoekjes zijn nog altijd heel erg in trek! Vandaar ook dat we onlangs de collectie flink hebben uitgebreid en dat je nu keuze hebt uit 30 verschillende opties.

Zo super leuk en bijzonder om vanuit het niets iets op te mogen bouwen waar in de loop der jaren al heel veel blije bruiden met veel plezier hun producten shoppen. Hoe de shop is ontstaan? Na mijn eigen huwelijk in december 2013 had ik zoveel leuke inspiratie in mijn hoofd en zoveel moeite gehad om unieke of handgemaakte producten online te kunnen vinden, dat ik besloot om dit gewoon zelf te gaan verkopen. Inmiddels is de collectie meerdere keren gewijzigd en heeft de shop zelfs even te koop gestaan omdat ik het best een drukke combinatie vind naast mijn fotografie bedrijf en mijn gezin. Maar nu ben ik zo dankbaar dat ik toen geen geschikte koper heb kunnen vinden! Een doorstart, met prachtige nieuwe foto’s, nieuwe producten en een heel fijne huisstijl bleek de ideale oplossing om toch met de shop verder te kunnen gaan.

Vol frisse moed en met enorm veel plezier ga ik de komende tijd weer heel veel toffe bestellingen inpakken. Ook krijgen we gezinsuitbreiding, de baby zal in januari geboren worden. De shop zal daarom gesloten zijn van half december t/m half april. Sla dus op tijd jouw producten in om teleurstelling te voorkomen.

Of ik de shop helemaal alleen run? Nee zeker niet, ik heb een aantal mensen die deels voor mij werken, waardoor het heel goed te doen blijft. Dankjewel dat je Weddingwinkel bezoekt en dit verhaal hebt gelezen. Ik hoop dat je met veel plezier in de shop zal rondkijken enĀ  als je een bestelling plaatst komt deze zo snel mogelijk je kant op.

Lieve groetjes, Bjelke

 

Leave a Reply

?>