Interview met bride to be Lisette

mei 20, 2015

Share on

Even voorstellen:
Lisette is 23, woont in Rotterdam en gaat over ruim 6 weken trouwen met Lodewijk. Ze is op een mooie romantische plek ten huwelijk gevraagd en op diezelfde plaats zal ook het huwelijk plaatsvinden. De avond voor de bruiloft slaapt ze samen met haar moeder en zus in een schattige B&B en vrijwel de hele bruiloft is buiten!

Weddingwinkelbridetobelisette2Naam: Lisette  |  Woonplaats: Rotterdam  |  Studie/werk: Verpleegkundige
Leeftijd: 23  |  Samen met: Lodewijk  |  Hobby’s:  Creatief bezig zijn, een lekker wijntje met familie
of vrienden en heerlijk op de bank een serietje kijken

Hoe heb je Lodewijk leren kennen?
Ik heb Lodewijk leren kennen via de studentenvereniging Navigators in Rotterdam. Ik kwam vers van de middelbare school, terwijl Lodewijk al een doorgewinterde student was. Lodewijk werd al gauw lid af terwijl ik net mijn studententijd begon. Ik leerde hem kennen als huisgenoot en vriend van mijn broer en ons contact bestond voornamelijk uit het uitwisselen van beleefdheden. Dat veranderde toen ik Lodewijk 2 jaar geleden weer tegen kwam op de afstudeerborrel van mijn broer!  Vanaf die avond is het in sneltreinvaart gegaan! Een maand later waren we vriendje en vriendinnetje 😉

 Vertel, hoe was het huwelijksaanzoek?
We waren net op vakantie geweest naar Frankrijk en Spanje. Onderweg naar huis, besloten we niet direct naar Rotterdam terug te rijden, maar te stoppen in Brabant. Lodewijk’s vader woont daar aan een ven in een stuk bos, een prachtige plek waar we graag komen. We besloten een paar daagjes te blijven. Het was heerlijk weer en puur genieten! Op een van deze dagen loodste Lodewijk me mee naar een plekje met een prachtig uitzicht op het ven. In de verte zag ik al een prachtig boeket met veldbloemen staan en champagne. Nadat hij me heel lief had toegesproken, ging hij op zijn knieën en kwam daar een ring tevoorschijn met de vraag of met hem wilde trouwen! Natuurlijk wil ik dat! 😉

Wanneer is de trouwdag?! En in welke plaats?
De trouwdag is op 4 juli. We trouwen op de plek waar Lodewijk me ten huwelijk heeft gevraagd. In het prachtige stukje bos in Moergestel!

Hoe zou je jullie trouwdag omschrijven?
We hebben allebei naar elkaar uitgesproken dat we vooral een ontspannen dag willen hebben voor iedereen. Lekker in de buitenlucht (bidden voor mooi weer!), gezellig met elkaar eten en een feestje vieren!

weddingwinkelbridetobelisette1Klinkt goed! Hoe ziet jullie dag er uit?
Omdat onze hele dag in Moergestel is, kan Lodewijk mij niet ophalen vanuit mijn ouderlijk huis in Zoetermeer. Daarom gaan mijn moeder (tevens ook mijn getuige) en mijn zus (Maid of Honor) in een schattig Bed&Breakfast de avond van te voren slapen. Die ochtend komt Lodewijk mij daar op halen en beginnen we met foto’s maken. Daarna lekker lunchen in het bos met de daggasten. We trouwen in het gemeentehuis van Oisterwijk. Daarna weer terug naar het bos om daar te toosten en te eten. De kerkdienst houden we in de buitenlucht, dat vind ik wel heel spannend, maar ook heel mooi! Daarna receptie en natuurlijk een feestje!

Was het makkelijk om een gastenlijst samen te stellen?
Ik vond de gastenlijst een van de moeilijkste opgaven. Ik was heel bang om iemand te vergeten en heb de lijst ook meerdere malen nagekeken. Ik kom uit een redelijk grote familie, vind ik zelf, dus de gastenlijst begon al met een hoop mensen. Maar wat ons betreft alleen maar leuk!

Hoe lang van te voren ben je begonnen met plannen en heb je genoeg tijd denk je, of slaat de stress al toe?
Lodewijk heeft me bijna een jaar van te voren gevraagd, dus we  hebben alle tijd gehad. Nu de dag toch wel snel dichterbij begint te komen, slaat bij mij af en toe wel de stress toe! Maar gelukkig hebben de bruidegom en mijn schoonszus de ‘Weddingplanner’ nergens last van ;-). Omdat de bruiloft op een eigen locatie is, moet er natuurlijk met veel rekening worden gehouden waar je op een andere locatie waarschijnlijk geen rekening hoeft te houden. Denk aan geluidsinstallatie, stoelen, banken, servies en nog veel meer! Dat is natuurlijk wel spannend!

Wie schakelen jullie allemaal in als hulp vooraf, tijdens of na de wedding?
We hebben al heel veel hulp gehad! Onze schoonzus hebben we gevraagd als Weddingplanner. Dit is heel fijn, omdat we maandelijks een to-do lijstje krijgen opgestuurd en deze samen kunnen afwerken. Mijn andere schoonzus organiseert het vrijgezellenfeestje. Mijn moeder en zus en mijn tante (getuige) en nichtjes (bruidsmeisjes) helpen fijn meedenken met versiering en de invulling van de dag. Verder hebben we lieve familie en vriendinnetjes die helpen met het maken van creatieve versiering voor de dag zelf!

 Hoe ziet de styling van jullie trouwdag eruit? Welke producten heb je hiervoor al gekocht?
Omdat de omgeving al zo mooi is, is er qua styling niet eens zo gek veel nodig. Ik vind het leuk om de rust van de omgeving te behouden. Daarom maken we graag gebruik van hout, glas en groen! Verder wat lichtjes in de bomen en een paar lampionnen, dat maakt het geheel al snel romantisch! Ik vind het heerlijk om zelf spulletjes te maken voor de bruiloft. Mijn familie spaart voor ons lege wijnflessen, daarmee kan je natuurlijk ook van alles: toffe vazen maken, kaarshouders, etc. Verder heb ik van afvalhout al bordjes gemaakt die we gebruiken als wegwijzers!

Weddingwinkelbridetobelisette4Wat is jullie budget voor de bruiloft?
Ik vond dit een heel lastig punt. Toen we wat offertes hadden binnengekregen, schrokken we toch wel van de prijzen. Uiteindelijk hebben we aan elkaar gevraagd wat we maximaal aan de bruiloft wilden uitgeven en toen bleken we op één lijn te zitten!

Wat vind je het leukste product uit onze webshop en waarom?
Ik vind de producten van TAK echt geweldig! De ringenschijf bijvoorbeeld en de waxinelichthouders.

kun je een heel klein tipje van de sluier geven: hoe ziet jouw jurk eruit?!
Haha, hmmm een heel klein tipje dan! Ik heb een jurk die ik op twee verschillende manieren kan dragen, dat vind ik zelf wel heel leuk! Verder heb ik qua jurk een romantische stijl.. meer kan ik niet zeggen, want wie weet leest de bruidegom mee 😉

Wat vind je lastig bij het plannen van jullie droomdag?
Omdat wij op een eigen locatie trouwen, moet je echt aan alles denken. Ik ben dan wel eens bang dat we iets heel basics vergeten, zoals bestek of koffiekopjes. Daarnaast willen we een ontspannen dag, maar er zijn toch een aantal momenten die je moet inplannen op de dag. Het is dan de kunst om te zorgen dat het niet te krap word! Maar gelukkig hebben we mensen om ons heen die meedenken! Ik kan niet wachten tot het de dag zelf is en we alleen nog maar hoeven te genieten 🙂

Waar kijk je het meest naar uit op de trouwdag zelf?
Ik kijk uit naar een ontspannen dag met Lodewijk, vrienden en familie. Heerlijk samen genieten van elkaar, lekker eten en leuke gesprekken. Hoe vaak heb je nu alle mensen die je lief zijn op één plek? Geweldig!

Heb je nog een tip voor andere aanstaande bruiden?
Een goede ceremoniemeester/weddingplanner neemt zó veel stress weg! Ik vind het echt heerlijk, zo weet ik zeker dat ik niks vergeet.

Weddingwinkelbridetobelisette3

Trouwkaarten: DIY  |  Fotograaf en Videograaf: Inbeeldmetfloor  |  Visagie: DIY
Ringen: 123Gold.nl  |  Save the date foto’s: YDA fotography

Trouwlocatie: Moergestel/Oisterwijk  | 
Trouwjurk: Marylise

 

 

 

 

 

 

 

1 comment

  1. Mirjam says: mei 20, 2015

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

?>